Utredningsenheten Göteborg

Vi är en specialistpsykiatrisk utredningsenhet som tar emot både barn och vuxna för neuropsykiatrisk utredning. Hos oss arbetar specialistläkare i psykiatri, psykologer specialiserade på neuropsykiatrisk utredning samt utredningskoordinator.

Mottagningen är HBTQ-certifierad via RFSL. Det innebär att vi arbetar aktivt med att bemöta alla likvärdigt oavsett könsuttryck, könsidentitet, sexualitet, etnicitet eller annan trosuppfattning, kön, funktionsvariant eller ålder och har ett normkritiskt förhållningssätt.

Sök vård

Du kommer till oss genom en remiss från din BUP- eller vuxenpsykiatriska mottagning. Om din kötid för att genomföra en utredning överstiger vårdgarantin så kan du kontakta din mottagning. De kan då i sin tur remittera till oss.

På 1177 kan du komma i kontakt med oss för att omboka en inbokad tid.

Vi tar även emot personer privat för neuropsykiatrisk utredning.

WeMind Utredningsenheten
Otterhällegatan 2
411 18 Göteborg

Postadress
WeMind AB
Box 3113
400 10 Göteborg

Öppettider
Måndag–fredag 08:00–17:00

Kontaktpersoner

Verksamhetschef
Jana Andersson

Patientombud
Svetlana Zlatevska
Hamid Mohseni
Kontakt sker via Mina sidor på 1177.se


OBS! Skicka inte dina personuppgifter via e-post. För specifika frågor kring din vård kontakta oss på våra telefontider eller Mina sidor på 1177 E-tjänster. Detta gäller även önskemål om av- och ombokning av tider. För akuta ärenden, kontakta oss per telefon under våra ordinarie öppettider, övriga tider hänvisar vi till lokal psykiatrisk akutmottagning