WeMind ledningsgrupp

WeMinds styrelse 


Stanley Brodén, ordförande
Einar Bodström
Hans Toll

WeMinds ledningsgrupp

Urban Pettersson Bargo, grundare och VD

Urban har en MBA från Handelshögskolan i Stockholm. Hans karriär startade på Procter & Gamble och därefter Kinnevik-koncernen och Spray/Razorfish. Efter att ha studerat psykologi i fyra år startade Urban WeMind 2007.

Karin Jacobsson, vice VD & CFO

Karin har en Magisterexamen i företagsekonomi från Karlstads universitet. Innan hon började på WeMind var hon auktoriserad revisor och Senior Manager på revisionsbyrån Grant Thornton i två år. 2005-2015 jobbade hon på EY där hon även var projektledare för Entrepreneur of the Year under tre år.

Thomas Tegenmark, vice VD 

Thomas är legitimerad psykolog och har en bakgrund både inom den offentliga och privata vården som kliniker och chef. Han började på WeMind 2008 och var ansvarig för att starta upp fysiska kliniker. Idag är Thomas vice VD och ansvarig för flera av WeMinds verksamheter. Thomas är även ansvarig för att den vård WeMind erbjuder är evidensbaserad samt för uppföljningen av effekter av våra behandlingar.

Monika Sundesson, HR-chef

Monika utbildade sig till marknadsekonom i USA och tog därefter en beteendevetar-examen från Stockholms universitet. 2010-2018 jobbade hon som HR-chef på Accountor AB. Dessförinnan hade hon en karriär inom retail som inköpare och produktchef på SAS, 7-eleven, Åhléns och Rusta. Monika brinner för att utveckla och motivera människor.

Johan Lindvik, IT-chef

Johan har en civilingenjörsexamen från KTH i Stockholm och har tidigare jobbat som IT-chef på Accountor AB 2010-2018. Innan Accountor jobbade han som projektledare på Mercuri Urval och på Comsol AB. Johan brinner för att WeMind ska erbjuda den bästa IT-arbetsmiljön inom svenska vården.

Välj din närmaste ort för bästa upplevelse.