PTP-psykologer sökes till WeMind Norduppland

Tillbaka

WeMind Psykiatri är Sveriges näst största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 340 medarbetare på 15 mottagningar i 4 landsting. Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige.

För mer information och ansökan kontakta verksamhetschef Elin Valentin på tfn 0700244520
eller på mail: elin.valentin@wemind.se

Vi växer så det knakar och just nu söker vi dig som tycker att det är roligt att vara med att utveckla verksamheten i ett ambitiöst företag. Vi är en modern och kompetensintensiv organisation med korta beslutsvägar, där initiativ och generositet skattas högt.
 
Under 2017 tog WeMind Psykiatri över uppdraget att ansvara för den psykiatriska öppenvården i de fyra norduppländska kommunerna Heby, Älvkarleby, Tierp och Östhammar.
Vi söker nu två PTP-psykologer med KBT-inriktning till våra mottagningar i Norduppland.
 
Arbetet som PTP-psykolog hos oss innebär bedömning, utredning och diagnostik samt KBT-behandling av vuxna. Inom WeMind Norduppland arbetar du kring patienten i team bestående av psykiatriker, psykolog, sjuksköterska, skötare och kurator. Du har en aktiv del i samverkan med vårdgrannar kring våra patientgrupper. Arbetet ställer krav på god förmåga att ta självständigt behandlingsansvar i enskilda ärenden, samt god förmåga att planera, organisera och samverka i team.
 
Du kommer att handledas av en erfaren och engagerad handledare och från start uppleva att du är en del av arbetsgruppen. Du kommer även att kunna göra studiebesök på andra psykiatriska verksamheter.
 
Vi önskar gärna att du

  • Vill arbeta med vuxenpsykiatrisk öppenvård i ett team med psykologer, psykiatriker, skötare, sjuksköterskor och kuratorer i en kunskapsintensiv miljö där personalen är påläst och forskningsintresserad.
  • Har ett stort intresse för KBT-behandling av patienter i psykiatrisk öppenvård.
  • Är intresserad av empiri och evidensbaserad behandling.
  • Vill bli riktigt bra på att leverera evidensbaserade behandlingar.
  • Vill vara i en klinisk organisation som bland annat har professor David Clark, professor
    Michelle Craske och professor Lars-Göran Öst i sitt vetenskapliga råd.

 
Tjänsterna är på heltid, 40 timmar per vecka.
Tillträde enligt överenskommelse.
 
Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden och tillsättning
av tjänsten kan komma att ske under ansökningsperioden.

Välj din närmaste ort för bästa upplevelse.