Sjuksköterska sökes till Mobil Psykiatri

Tillbaka

WeMind Psykiatri är Sveriges näst största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 340 medarbetare på 15 mottagningar i 4 landsting.
Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige.
Vi tror att anställda som får möjlighet att utvecklas och ha så roligt som möjligt på jobbet blir de bästa i sitt yrke.

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden. Ange referens Sjuksköterska Mobil Psykiatri.

För mer information och ansökan kontakta enhetschef Kerstin Löfving: kerstin.lofving@wemind.se, mobnr: 076-6217061.

Vi söker en legitimerad sjuksköterska med specialistkompetens psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatri, dock inget krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av mobil verksamhet och ett krav är att du har B-körkort.

Vi söker dig som:

  • Tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet
  • Vill jobba i en kunskapsintensiv miljö
  • Vill vara med och utveckla den psykiatriska vården
  • Är ansvarstagande
  • Är van att arbeta självständigt och fatta beslut
  • Vill utvecklas som sjuksköterska.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, intresse för patientgruppen och samarbetsförmåga med andra personalkategorier samt med våra vårdtagare och deras närstående.

Vi behandlar alla öppenvårdspsykiatriska diagnoser och svårigheter. Här arbetar specialistläkare, sjuksköterskor, skötare och administratör. Du arbetar dels självständigt och dels i samverkan med någon av dina medarbetare.

Arbetsuppgifter består dels av hembesök för bedömning kring suicid och vårdnivå, dels planerade hembesök för exempelvis årskontroll, lägeskoll, vårdplanering, läkemedelstilldelning eller injektionsgivning. En annan del av arbetet är att sitta i telefonrådgivning och att ha kontakt med vårdgrannar.

Tjänsten är en heltidstjänst 37 tim/vecka, med tjänstgöring två helger av åtta.

Mobil Psykiatri finns i helt nyrenoverade lokaler Ektorps centrum Nacka. Vårt upptagningsområde är Nacka kommun, Värmdö kommun, Tyresö kommun, Haninge kommun samt Nynäshamn kommun.

Friskvårdsbidrag samt kontinuerlig fortbildning är en självklarhet.

 

Välj din närmaste ort för bästa upplevelse.