Medicinsk sekreterare sökes till Nacka öppenvårdsmottagning

Tillbaka

WeMind Psykiatri är Sveriges näst största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 340 medarbetare på 15 mottagningar i 4 landsting.
Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige. Vi tror att anställda som får möjlighet att utvecklas och ha så roligt som möjligt på jobbet blir de bästa i sitt yrke.

Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
 
För mer information och ansökan kontakta enhetschef Per Söderholm: per.soderholm@wemind.se

Vi söker dig som är noggrann och flexibel. Samarbetsförmåga och intresse för nya arbetsuppgifter är egenskaper som vi också anser är viktiga. Du ska även vara van att arbeta självständigt. Vi värderar ett bra bemötande, tillgänglighet och effektivitet. Du ska vara passionerad i din vilja att ge den allra bästa upplevelsen i relation till medarbetare och patienter.
 
Vi arbetar med att kontinuerligt förbättra vår verksamhet. Vi har en öppen och trevlig stämning med bra sammanhållning och ett gott samarbete inom personalgruppen. Som anställd får du goda förmåner.
 
Kvalifikationer:
Utbildning Medicinsk sekreterare/Läkarsekreterare. Erfarenhet av arbete i Take Care.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Meriterande med erfarenhet av arbete inom psykiatri samt psykiatrisk öppenvård.
 
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Reception, kassa, journalskrivning i Take Care, arkiv-/dokumentationshantering, post internt/externt, administrativt stöd till medarbetare.
 
Villkor:
Tillsvidare, heltid, arbetstiden är dagtid helgfria vardagar.
Tillträde omgående eller efter överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Välj din närmaste ort för bästa upplevelse.