Vi söker nu en sjuksköterska till öppenvårdsmottagningen i Nacka

Tillbaka

WeMind Psykiatri är Sveriges näst största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 340 medarbetare på 15 mottagningar i 4 landsting. Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige. Vi växer så det knakar och just nu söker vi dig som tycker att det är roligt att vara med att utveckla verksamheten i ett ambitiöst företag. Vi är en modern och kompetensintensiv organisation med korta beslutsvägar, där initiativ och generositet skattas högt.

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.

För mer information och ansökan kontakta enhetschef Per Söderholm: per.soderholm@wemind.se

Den 1 februari 2018 tog WeMind Psykiatri över den psykiatriska öppenvården i sydöstra delen av Stockholms län, omfattande mottagningarna i Nacka, Haninge, Tyresö, Värmdö och Nynäshamn.
Vi behandlar alla öppenvårdspsykiatriska diagnoser och svårigheter.

 

WeMind´s vårdutbud består huvudsakligen av KBT, neuropsykiatriska utredningar och farmakologisk behandling.

 

Vi söker en legitimerad sjuksköterska, med specialistkompetens i psykiatri och/eller erfarenhet av psykiatri.
Det är meriterande med intresse och erfarenhet av arbete med patienter med bipolär diagnos.
I arbetet som psykiatrisjuksköterska ingår ansvar för administrering och uppföljning av medicinering, mående, hälsa och samordning av insatser för patienterna. Samverkan med övriga kompetenser i teamet, närstående, andra myndigheter och vårdgivare är en viktig del av arbetet. Tjänsten är en heltidstjänst 40 tim/vecka.

 

Vi söker dig som:

  • Tycker det är viktigt med den sociala arbetsmiljön och att ha roligt på jobbet
  • Vill jobba i en kunskapsintensiv miljö
  • Vill vara med och utveckla den psykiatriska vården.
  • Är ansvarstagande
  • Är van att arbeta självständigt och fatta beslut
  • Vill utvecklas som sjuksköterska

 

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet, flexibilitet, intresse för patientgruppen och samarbetsförmåga med andra personalkategorier samt med våra vårdtagare och deras närstående. I vår verksamhet är det svenska språket ett viktigt redskap i arbetet med våra patienter. Vi strävar efter en jämn könsfördelning i personalgruppen.

 

Tjänsten avser en tillsvidareanställning och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi har kollektivavtal och friskvårdsbidrag som förmån.

Välj din närmaste ort för bästa upplevelse.