WeMind Norduppland söker engagerad KBT psykolog

Tillbaka

WeMind Psykiatri är Sveriges näst största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 340 medarbetare på 15 mottagningar i 4 landsting. Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige. Vi växer så det knakar och just nu söker vi dig som tycker att det är roligt att vara med att utveckla verksamheten i ett ambitiöst företag. Vi är en modern och kompetensintensiv organisation med korta beslutsvägar, där initiativ och generositet skattas högt.

Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.

För mer information och ansökan kontakta verksamhetschef Elin Valentin: elin.valentin@wemind.se

Under 2017 tog WeMind Psykiatri över uppdraget att ansvara för den psykiatriska öppenvården i de fyra norduppländska kommunerna Heby, Älvkarleby, Tierp och Östhammar. Vi söker nu en KBT-psykolog till våra mottagningar i Norduppland.

Arbetet som psykolog innebär bedömning, utredning, diagnostik och KBT-behandling av vuxna. Inom WeMind Norduppland arbetar du kring patienten i team bestående av psykiater, psykolog, sjuksköterska och skötare samt kurator. Som psykolog i teamet har du en viktig roll för bedömning, diagnostik och behandling av våra patienter. Du har också en aktiv del i samverkan med vårdgrannar kring våra patientgrupper. Arbetet ställer krav på god förmåga att ta självständigt behandlingsansvar i enskilda ärenden, samt god förmåga att planera, organisera och samverka i team.

Vi söker dig som är leg. psykolog med KBT inriktning

 

Vi vill att du har erfarenhet av:

  • Bedömning och behandling av vuxna inom specialistpsykiatrisk verksamhet.
  • Neuropsykiatriskt utredningsarbete.

 

Vi önskar gärna att du

 

  • Vill arbeta med vuxenpsykiatrisk öppenvård i ett team med psykologer, psykiatriker, skötare, sjuksköterskor och kuratorer i en kunskapsintensiv miljö där personalen är påläst och forskningsintresserad.
  • Har ett stort intresse för- och erfarenhet av KBT-behandling av patienter i psykiatrisk öppenvård.
  • Är intresserad av empiri och evidensbaserad behandling.
  • Vill bli riktigt bra på att leverera evidensbaserade behandlingar.
  • Är van att arbeta självständigt.
  • Vill vara i en klinisk organisation som bl a har professor David Clark, professor Michelle Craske och professor Lars-Göran Öst i sitt vetenskapliga råd

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Välj din närmaste ort för bästa upplevelse.