WeMind Norduppland söker processansvarig KBT psykolog

Tillbaka

WeMind Psykiatri är Sveriges näst största privata vårdgivare i psykiatrin, med ca 340 medarbetare på 15 mottagningar i 4 landsting. Vårt mål är att nå ut med evidensbaserad behandling för psykiatriska diagnoser till så många som möjligt. Vi finns till för att ständigt försöka förbättra psykiatrin i Sverige. Vi växer så det knakar och just nu söker vi dig som tycker att det är roligt att vara med att utveckla verksamheten i ett ambitiöst företag. Vi är en modern- och kompetensintensiv organisation med korta beslutsvägar där initiativ och generositet skattas högt.

Sista ansökningsdag är 30/5. Vi intervjuar löpande under ansökningsperioden.

För mer information och ansökan kontakta verksamhetschef Elin Valentin: elin.valentin@wemind.se

Arbetet som psykolog innebär bedömning, utredning, diagnostik och KBT-behandling av vuxna. Inom WeMind Norduppland arbetar du kring patienten i team bestående av psykiater, psykolog, sjuksköterska och skötare samt kurator. Som psykolog i teamet har du en viktig roll för bedömning, diagnostik och behandling av våra patienter. Du har också en aktiv del i samverkan med vårdgrannar kring våra patientgrupper. Arbetet som processansvarig psykolog innebär bland annat att utforma och utvärdera behandlingsprogram samt ha ansvar för implementeringen av de psykologiska arbetsprocesserna inom WeMind Norduppland.

 

Vi söker dig som är leg. psykolog med KBT inriktning

 

Vi vill att du har erfarenhet av:

  • Bedömning och behandling av vuxna inom specialistpsykiatrisk verksamhet.
  • Arbete med implementering av evidensbaserade metoder inom specialistpsykiatrisk verksamhet.

 

Vi önskar gärna att du:

  • Vill arbeta i vuxen psykiatrisk öppenvård i team med psykologer, psykiatriker, skötare, sjuksköterskor och kurator i en kunskapsintensiv miljö där personalen är påläst och forskningsintresserad.
  • Är intresserad av empiri och evidensbaserad behandling.
  • Trivs med att arbeta självständigt, ta egna initiativ och arbeta med utveckling av verksamhet.
  • Vill ha en kombinerad klinisk/administrativ tjänst.
  • Vill vara i en klinisk organisation som bl a har professor David Clark, professor Michelle Craske och professor Lars-Göran Öst i sitt vetenskapliga råd.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Välj din närmaste ort för bästa upplevelse.