HVB och behandlingsskola

WeMind bedriver HVB, en behandlingsskola och öppenvårdsspsykiatri för barn och unga med exempelvis neuropsykiatriska funktionsvariationer, beteendeproblem och omfattande psykiatriska behov.

HVB

WeMind HVB bedriver behandlingshem för både flickor och pojkar. Vi är specialister på neuropsykiatriska funktionsvariationer, beteendeproblem och omfattande psykiatriska behov av olika slag.

Eviaskolan

Eviaskolan är en behandlingsskola för unga 12-17 år, årskurs 6-9. Genom kvalitetssäkrad och forskningsbaserad undervisning och behandling erbjuds insatser till elever för att vända tidigare upplevelser av misslyckanden i skolmiljön till lyckade erfarenheter.

Ansök om plats

Känner du någon i behov av hjälp och funderar på om placering på HVB eller behandlingsskola kan vara nästa steg? Eller arbetar du inom socialtjänsten eller BUP och undrar hur det går till när man ansöker om plats hos oss? Läs mer och ta kontakt med oss via respektive sidor.

Vad innebär en HVB-placering?

WeMinds behandlingshem finns för att unga i samhällsvård ska få evidensbaserad vård på plats i sitt boende. Vårt upplägg med tvärprofessionella team är speciellt lämpligt för att skapa skräddarsydda lösningar för att komma tillbaka till ett fungerande liv.

HVB

Behandlingsskola

Kontakta Oss

Vill du komma i kontakt med oss? Lämna dina uppgifter här och skriv några ord om ditt ärende så hör vi av oss så snart vi har möjlighet.

E-post krävs inte om du vill lämna anonym feedback men man inte kan få något svar om man inte lämnar en kontaktuppgift.

Gösta Liljeholm

Etablerings- och utvecklingschef HVB

Ansvarar för övergripande verksamhets- och utvecklingsfrågor

gosta.liljeholm@wemindhvb.se

073-9198419